Κοινωνία

"Έφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Μάζης

«Καθώς οδηγώ προς την Επίδαυρο ένα θλιβερό νέο ήρθε για έναν πολύ καλό συναδελφό μας που έφυγε δυστυχώς… Και ο Γιώργος Μάζης δεν είναι πια ανάμεσά μας… ένας πολύ καλός μου φίλος πού μαζί του ξεκίνησα την ιστορία της μεταγλώττισης και συνεργαστήκαμε πολλές φορές μαζί στο θέατρο Καλό ταξίδι Γιώργο μου», έγραψεστο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λόγω της βαθιάς, αισθαντικής του φωνής, εργάσθηκε και σαν ηθοποιός φωνής, κυρίως σε μεταγλωττισμένες παιδικές παραγωγές της μικρής οθόνης. 

Ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες, σίριαλ και θεατρικές παραγωγές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Ήταν παντρεμένος με τη συνάδελφό του, Ελπίδα Μπραουδάκη, τη δεκαετία του ’70. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκο-ισραηλινή εμπλοκή μετά την είσοδο ισραηλινών μαχητικών στο τουρκικό FIR κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν

Οι Τούρκοι είχαν επικοινωνία με τις ΗΠΑ ενώ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν ξενύχτησε στο κέντρο επιχειρήσεων του...