Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα αθλητικών ειδών

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κατάστημα αθλητικών ειδών στην Πυλαία.

Στο σημείο αυτή την ώρα επιχειρούν μέχρι και αυτή τη στιγμή 25 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Σημειώνεται ότι εντός του καταστήματος δεν υπήρχε κανείς και οι υπάλληλοι εγκατέλειψαν εγκαίρως το κατάστημα.

Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Σημαντικές υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο κατάστημα με αθλητικά είδη από την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης, απέναντι από το ΙΚΕΑ, στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γύρω στις 4 το απόγευμα με ενημέρωσαν για τον χαμό που έχει γίνει, περαστικά μου», ανέφερε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο Δημήτρης Μένος.

Στο κατάστημα δεν εγκλωβίστηκε κανείς, ωστόσο προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές από την μεγάλη φωτιά. «Οι πελάτες και οι υπάλληλοι πρόλαβαν και εγκατέλειψαν εγκαίρως το κατάστημα», τόνισε ο κ. Μένος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν γνωρίζει ακόμη από τι ξεκίνησε η φωτιά. “Η Πυροσβεστική προσπαθεί να βγάλει κάποιο πόρισμα”, ανέφερε.

Ο Δημήτρης Μένος διαθέτει έξι καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος:

Πηγή: thestival.gr 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

ΕΚΤΑΚΤΟ-Τουρκο-ισραηλινή εμπλοκή μετά την είσοδο ισραηλινών μαχητικών στο τουρκικό FIR κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών στο Ιράν

Οι Τούρκοι είχαν επικοινωνία με τις ΗΠΑ ενώ ο Τούρκος ΥΠΕΞ Χακάν Φιντάν ξενύχτησε στο κέντρο επιχειρήσεων του...