Κοινωνία

Χαμός στο Twitter: Επίθεση κατά του ΕΟΔΥ για την ενημέρωση των κρουσμάτων

Χαμός επικρατεί στο Twitter μετά την πρώτη εβδομαδιαία έκθεση επιτήρησης κορονοϊού, που εξέδωσε σήμερα 12 Ιουλίου ο ΕΟΔΥ και αποτελεί την πρώτη ενημέρωση τέτοιου τύπου, καθώς σταματούν από εδώ και πέρα οι ημερήσιες.

Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή εβδομαδιαία έκθεση του ΕΟΔΥ αναφέρεται ότι καταγράφηκαν 13.623 κρούσματα κορονοϊού ανά εκατομμύριο πληθυσμού, με τα υπόλοιπα στοιχεία για τους θανάτους και τους διασωληνωμένους να αφορούν στην «εβδομάδα αναφοράς», όπως σημειώνεται.

Χαμός στο Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό σημαίνει πως δεν είναι εύκολο για κάποιον να καταλάβει πόσα κρούσματα έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα ανά ημέρα και πόσοι θάνατοι από κορονοϊό έχουν καταγραφεί την τελευταία εβδομάδα.

Ήδη, οι χρήστες του Twitter έχουν αναρτήσει δεκάδες σχόλια κατά του ΕΟΔΥ για τη νέα μορφή ενημερώσεων της πορείας του ιού στη χώρα μας.

Δείτε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...