Κοινωνία

Σπάρτη: Γαμπρός και νύφη έφυγαν με νεκροφόρα – Δείτε τις σκηνές απείρου κάλλους (βίντεο)

Ο γάμος τους, στη Σπάρτη είχε εικόνες πρωτοφανείς. Μια στολισμένη νεκροφόρα κέντρισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Πριν αλλά και μετά το μυστήριο, αφού γαμπρός και νύφη επέλεξαν να φύγουν μέσα σε αυτή. Ήταν η μέρα της ζωής τους και πλέον το ευτυχισμένο ζευγάρι, παρακολουθεί τα δημοσιεύματα και τα αφιερώματα.

Σκηνές απείρου κάλλους λοιπόν, εκτυλίχθηκαν χθες (09-07-2022) στη Σπάρτη. Άναυδοι και με τα κινητά ανά χείρας οι πολίτες της Λακωνικής πρωτεύουσας παρακολουθούσαν το θέαμα ενός γαμπρού, που εργάζεται σε γραφείο τελετών, να κατευθύνεται με στολισμένη νεκροφόρα στην εκκλησία, με σκοπό να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, η νύφη ακολουθούσε τη νεκροφόρα με ένα jeep, κάνοντας την καθιερωμένη περατζάδα στους δρόμους της Σπάρτης, πριν την τελετή. Φυσικά, το σκηνικό έγινε viral στην τοπική κοινωνία, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι μετά την τελετή, ο γαμπρός πήρε τη νύφη και έφυγαν για τη δεξίωση με τη νεκροφόρα!

Δείτε το βίντεο του flynews.gr…

https://youtu.be/bxoscOsUS2A

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...