Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Εντοπίστηκε σώος ένας εκ των δύο αγνοουμένων στο Ποσείδι Χαλκιδικής- Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δεύτερο

Θετική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο λουόμενων στην Χαλκιδική καθώς εντοπίστηκε ζωντανός ο ένας κολυμβητής στη θαλάσσια περιοχής 14 ναυτικά μίλια μακριά από τη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής.

Ο διασωθής περισυνελέγη από το πλήρωμα παραπλέοντος εμπορικού πλοίου.

Στην περιοχή έπνεαν άνεμοι 6 μποφόρ.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα του Σαββάτου, τρία νεαρά άτομα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της περιοχής . Πρόκειται για τρεις υπηκόους Βόρειας Μακεδονίας ηλικίας 25, 28 και 30 ετών.

Οι Αρχές μετά έρευνες κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους τρεις αγνοούμενους λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Πώς έγινε

Θυμίζουμε ότι οι τρεις φίλοι επισκέφτηκαν την Χαλκιδική για την διακοπές τους και το Σάββατο αποφάσισαν να κολυμπήσουν στην «αμμόγλωσα» του Ποσειδίου, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε τα γενέθλια του.

Σύμφωνα με το grtimes, όλα ξεκίνησαν όταν αψήφησαν τον δυνατό αέρα που έφτανε τα έξι μποφόρ, αλλά και τη φορτουνιασμένη θάλασσα και αποφάσισαν να βουτήξουν στο νερό, με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα υπόγεια ρεύματα που «περνούσαν» από το σημείο.

Σύμφωνα όσα δήλωσε χθες στο GRTimes ο πρόεδρο του ΣΦΕΜΥΚ, Θεμελής Ιερισσιώτης στο σημείο επιχειρούν επί θαλάσσης για τον εντοπισμό των άλλων δύο νεαρών, ένα πλοίο του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής αεροπορίας και ένα ψαροκάικο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Ο Ζελένσκυ σε πανικό: Μία ρωσική τεθωρακισμένη Μεραρχία κινείται ανεξέλεγκτα στο Χάρκοβο ενώ συναντώνται Πούτιν και Σι Τζινπίνγκ (Βίντεο)

ΟΙ Ρώσοι προελαύνουν σε Ζαπορίζιε Χερσώνα και Ντιεπρπετρόφσκ-Αλεξάνντερ Ζιμόφσκυ : Οι ρωσικές δυνάμεις προελαύνουν...