Κοινωνία

Αναστάτωση στον "αέρα": Ταλαιπωρία σε πτήση από Πάφο προς Μύκονο-Έφυγαν με αεροπλάνο...έφτασαν με πλοίο

Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη στο SigmaLive, αεροπλάνο που απογειώθηκε γύρω στις 9:40 και αναμενόταν να φτάσει στην Μύκονο γύρω στις 11:15, δεν προσγειώθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα, λόγω των σφοδρών ανέμων ο πιλότος δεν μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο νησί των ανέμων. Μετά από δύο προσπάθειες ο πιλότος αποφάσισε όπως αλλάξει πορεία προς το αεροδρόμιο της Αθήνας. Σημειώνεται ότι οι αποτυχημένες προσπάθειες του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος προκάλεσαν ανησυχία στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν το αεροπλάνο έφτασε στην Αθήνα, οι επιβάτες παρέμειναν για δύο ώρες περίπου στο αεροπλάνο μέχρι ότου ο πιλότος τους ανακοίνωσε πως όποιος ήθελε θα μπορούσε να αποχωρήσει από το αεροπλάνο και να πάει στην διεύθυνση της αεροπορικής για να ζητήσει αποζημίωση ή αλλαγή πτήσης που θα πραγματοποιείτο σε μεταγενέστερο στάδιο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι επιβάτες αφού δεν κατάφεραν να βρουν βοήθεια από την αεροπορική υπηρεσία αποχώρησαν από το αεροδρόμιο.

Μετά από μία ώρα με γραπτό μήνυμα η αεροπορική τους ενημέρωσε ότι σε μία ώρα αναχωρεί πλοίο από τον Πειραιά προς Μύκονο για να μεταφέρει τους πολίτες στον προορισμό τους.

Πάντως, οι πολίτες καταγγέλλουν «τριτοκοσμικές συνθήκες, με την αεροπορική εταιρεία να αδιαφορεί παντελώς για τους πελάτες της».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...