Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

"Έφυγε" από τη ζωή η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε η αγαπημένη ηθοποιός Ντίνα Κώνστα.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο, προκαλεί η είδηση της απώλειας της ηθοποιού Ντίνα Κώνστα, η οποία πέθανε τις πρωινές ώρες της Κυριακής 3 Ιουλίου.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος με ανάρτηση που έκανε στο Facebook ανέφερε το εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαια ηθοποιός, η αγωνιστρια δημοκράτισσα, η αστειρευτη χοουμοριστα, η πολυτάλαντη συναδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»

Η λαμπερή πορεία της Ντίνα Κώνστα

Η Ντίνα Κώνστα είχε μια πλούσια πορεία στο θέατρο, όμως απογειώθηκε από την συμμετοχή στη σειρά «Δύο Ξένοι», όπου ενσάρκωσε την Ντέμη Μαρκορά και αμέσως κατέκτησε την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού, τόσο με τις υποκριτικές της ικανότητες, όσο με τις φαρμακερές ατάκες της.

Η ίδια αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της. Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη, ενώ πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965.

Μάλιστα, τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες»«Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας», με αποκορύφωμα την συμμετοχή στους «Δύο Ξένους».

Επίσης, πολλές φορές είχε εκφράσει ανοιχτά τις πολιτικές της απόψεις, ενώ έβαλε υποψηφιότητα με τον Συνασπισμό στις Ευρωεκλογές του 1999, στις βουλευτικές εκλογές του 2000, και στις βουλευτικές εκλογές του 2004.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...