Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των συστηματικών ελέγχων που διενεργούνται και θα συνεχίσουν με αμείωτη ένταση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, αστυνομικοί του προαναφερόμενου τμήματος, συνέλαβαν χθες έναν αλλοδαπό 27 ετών και δύο ημεδαπούς ηλικίας 21 και 28 ετών, για περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

Με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας ο ένας διακινητής στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε να κινείται με ι.χ φορτηγό στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης (ύψος Κερδυλλίων), στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν πέντε αλλοδαποί, ενώ από την αστυνομική έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το όχημα ήταν πλαστές.

Οι 21 και 28 χρόνων ημεδαποί συλληφθέντες, εντοπίστηκαν να κινούνται με ισάριθμα οχήματα επί της Εγνατίας οδού (κόμβο Κερδυλλίων) και στον έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν τέσσερις αλλοδαποί που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από τα τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης