Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Θεσσαλονίκη: Κτηνιατρείο «κόλαση» – Μήνυση από την Ομάδα Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων (βίντεο)

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο χώρος του κτηνιατρείου δεν φέρνει σε τίποτα σε έναν χώρο περίθαλψης των τετράποδων φίλων μας.

Ύστερα από μήνυση που έγινε εις βάρος του κτηνιάτρου καθώς διαπιστώθηκε πως δεν περνούσε τα στοιχεία των ζώων στην ειδική πλατφόρμα, ενώ έκανε διάγνωση για ένα σκυλί που είναι γεμάτο πληγές, πως έχει καρκίνο.

Το ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων, Ελευθερία Βεκίλογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει ακριβώς πόσο καιρό είναι έτσι η κατάσταση στο συγκεκριμένο κτηνιατρείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εμείς φτάσαμε τυχαία στο συγκεκριμένο κύριο, λόγω των καταγγελιών που δεχτήκαμε και πήγαμε ως ομάδα να κάνουμε μια μικρή έρευνα» ανέφερε.

Η ομάδα Διάσωσης και Υπεράσπισης Ζώων κατέθεσε μήνυση στη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής Θεσσαλονίκης και στον Κτηνιατρικό Σύλλογο και έχει κοινοποιηθεί και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ύστερα από επικοινωνία του MEGA με τον κτηνίατρο, ο ίδιος δήλωσε πως έχουν δίκιο οι καταγγέλλοντες για την καθαριότητα στο ιατρείο και θα μεριμνήσει να το ανακαινίσει.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ