Κοινωνία

Γυναικοκτονία-Κουκάκι: Προφυλακιστέος ο 55χρονος εν διαστάσει σύζυγος του θύματος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά από το πέρας της απολογίας του ο 55χρονος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Κουκάκι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως και ενώπιον των αστυνομικών αρχών στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι ένιωθε παθολογική ζήλια για την εν διαστάσει σύζυγο του καθώς εκείνη ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο τους και να πάει διακοπές με το φίλο της.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ισχυρίστηκε πως όταν συνειδητοποίησε τι έκανε επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του δύο φορές. Μάλιστα σύμφωνα με τους δικηγόρους του κατέρρευσε στο γραφείο της ανακρίτριας με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε βάρος του κατηγορουμένου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία φέρεται να την είχε απειλήσει και στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...