Κοινωνία

Πανελλήνιες 2022 - Κρήτη: Πολύτεκνη μητέρα ετοιμάζεται για το Πολυτεχνείο – Πώς πέτυχε

Η πολύτεκνη μητέρα από τα Χανιά έγραψε στις Πανελλήνιες 2022 18,9 στα Μαθηματικά, 16,9 στη Χημεία, 16,4 στην Έκθεση και 14,7 στα Δίκτυα. Μάλιστα, χωρίς να κάνει φροντιστήριο σε κανένα μάθημα, πετυχαίνοντας έτσι τον στόχο της, που είναι η εισαγωγή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως η ίδια λέει στο zarpanews.gr, οι καθηγητές της ήταν αυτοί που τη βοήθησαν να πετύχει τον στόχο της: «Είχα πολλή βοήθεια από τους καθηγητές μου. Έκανα συστηματικό διάβασμα, αλλά το απολάμβανα. Και νομίζω ότι αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας. Όταν το απολαμβάνεις, τα καταφέρνεις».

Σε ερώτηση για το πώς αντέδρασαν τα τέσσερα παιδιά την επιτυχία της μαμάς τους, απάντησε πως «τα μικρότερα δεν το πολυκατάλαβαν, αλλά ο μεγάλος που θα δώσει του χρόνου εξετάσεις, έμεινε άφωνος με τη βαθμολογία μου και αναρωτιέται αν κι αυτός του χρόνου θα τα καταφέρει το ίδιο ή και καλύτερα».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...