Κοινωνία

Ραφήνα: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή – Κατάγματα και αιμάτωμα στο κρανίο

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σώμα που άνδρα που έχασε τη ζωή του στη Ραφήνα εντοπίστηκαν κατάγματα στο κρανίο αλλά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν:

-Πλαϊνό κάταγμα κρανίου

-Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο,

-Ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι λέει η μητέρα του 42χρονου

«Αυτοί θα πάνε φυλακή και θα βγουν, το δικό μου παιδί, το παιδί δε βγαίνει από το χώμα, αυτοί θα βγουν…», είπε η μητέρα του 42χρονου στο MEGA, μία ημέρα πριν πει το τελευταίο αντίο στο γιο της. Δε δέχεται την δικαιολογία της κακιάς στιγμής και μιλά για ένα έγκλημα προμελετημένο.

«Ήταν φτιαχτή η δουλειά, δεν πας έτσι, φονικό όπλο αυτό που πήγαν και σκοτώσανε, ήταν φονικό όπλο, όταν πας και παρεξηγείσαι δεν πας με φονικό όπλο να σκοτώσεις, οποιονδήποτε και να βρίσει», συνέχισε η μητέρα του 42χρονου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων

«Ενώ καθόμασταν, πέρασε ανάμεσά μας και μας έσπρωξε ένας άνδρας που μετά έμαθα το όνομά του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, επέστρεψε και έκανε ξανά το ίδιο πράγμα. Ο φίλος μου εκείνη τη στιγμή τον ρώτησε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και τότε το θύμα άρχισε να τον σπρώχνει και έπειτα τον έπιασε από τον λαιμό. Τότε τον έσπρωξα και εγώ για να τους χωρίσω και να ηρεμήσουν», είπε ο ένας δράστης.

Και συνέχισε:«Το θύμα με έπιασε από τον λαιμό και με έσπρωξε. Ύστερα, με χτύπησε με γροθιά στο μέτωπο και εγώ ανταπέδωσαν ρίχνοντάς του μπουνιά στο σαγόνι για να αμυνθώ. Τότε με είδε ο φίλος μου – ο 4ος της παρέας – και ήρθε προς το μέρος μου για να με απεγκλωβίσει ρίχνοντάς του μπουνιά, γιατί εγώ ήμουν στο έδαφος. Κατάφερα τελικά να τον σπρώξω και με το πόδι μου και τον έριξα κάτω».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...