Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Μητέρα Γρηγορόπουλου για Κορκονέα: Η απόφαση προσβάλει τη μνήμη του Αλέξη - Καταγγελίες Κωνσταντοπούλου

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου

Η μητέρα του σύμφωνα με το LamiaReport.gr έκανε λόγο για μία «προσβλητική απόφαση για την ελληνική κοινωνία, την ελληνική δικαιοσύνη και τη μνήμη του Αλέξανδρου». 

«Ο δολοφόνος θα κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από αυτή την απόφαση. Νιώθω ότι δεν έχω δικαιωθεί» τόνισε.

Παράλληλα, η δικηγόρος της οικογένειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατήγγειλε πως πρόκειται για μία «μεθόδευση». 

 

«Είχαμε προειδοποιήσει για αυτή την εξέλιξη και είχαμε καταγγείλει ότι αυτή ήταν μία εξέλιξη που μεθοδεύτηκε» είπε η κα Κωνσταντοπούλου. 

Όπως επεσήμανε οι ένορκοι «δεν είχαν ακούσει κανέναν μάρτυρα, δεν είχαν διαβάσει κανένα έγγραφο, δεν είχαν ακούσει καν την καταδικαστική απόφαση και την κατηγορία. Μπήκαν σε μία διαδικασία, χωρίς καμία γνώση της υπόθεσης, με απόλυτη ευθύνη των τακτικών δικαστών και του εισαγγελέως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Οι ένορκοι, δηλαδή, αυτοί που δεν έχουν καμία γνώση της δικογραφίας, αποφάσισαν ότι χορηγείται το ελαφρυντικό στον Κορκονέα, ενώ υποτίθεται ότι οι τρεις τακτικές δικαστίνες μειοψήφησαν» συνέχισε και υπογράμμισε πως πρόκειται για «προφάσεις». 

Η δικηγόρος επανέλαβε πως είναι «τεράστια η ευθύνη του δικαστηρίου», ενώ έκανε λόγο για «κουτοπόνηρη στάση (σ.σ. από πλευράς δικαστών) να κρύβονται πίσω από τους ενόρκους». 

«Η πλευρά του Αλέξανδρου, θα απαιτήσει να αποκατασταθεί το σκάνδαλο που μεθοδεύτηκε» τόνισε και επανέλαβε πως «δεν είναι παραφωνία, είναι αποτέλεσμα που μεθοδεύτηκε και για το οποίο θα πρέπει το δικαστήριο να απαντήσει σε ένα ερώτημα: "Γιατί η δίκη διέκοψε στις 9/6 έως 28 και τι συνέβη σε αυτό το διάστημα;"».

Τέλος, η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε πως είναι «χοντρή κακοδικία» που «προσβάλει τη μνήμη του Αλέξανδρου, τη μάνα του και την αδελφή του». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...