Μηχανή
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Δεν είχε δίπλωμα ο 18χρονος που σκοτώθηκε

Νέα στοιχεία για την τραγωδία, με θύμα έναν 18χρονο, στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός που έχασε τη ζωή του δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ υπάρχουν και αναφορές ότι η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο το δυστύχημα να σημειώθηκε σε αυτοσχέδια κόντρα του νεαρού με φίλο του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, οι αστυνομικοί της τροχαίας που διεξάγουν την έρευνα για την υπόθεση συνέλαβαν τον 20χρονο φίλο του 18χρονου.

Η σύλληψη ακολούθησε την κατάθεση που έδωσε ο 20χρονος στους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:10 τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Παπανικολή, στο Χαλάνδρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από μαρτυρικές καταθέσεις κατοίκων της περιοχής και αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής έκριναν σκόπιμο να καλέσουν για ανωμοτί κατάθεση τον 20χρονο εξετάζοντας το ενδεχόμενο να συμμετείχαν σε αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας που κατέληξε με τον θάνατο του 18χρονου.

Μετά τη σύλληψή του ο 20χρονος θα οδηγηθει σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και επικίνδυνης οδήγησης.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών με τον οδηγό του να εγκλωβίζεται και να χρειάζεται η συνδρομή οχτώ πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ