Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ραφήνα: Σοκ από τη δολοφονία 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου- Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι

Νέα ενημέρωση

 

Δύο 24χρονοι, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 42χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, 26 Ιουνίου, έξω από νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Ραφήνας.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου, στη Ραφήνα».

Το έγκλημα, όπως όλα δείχνουν, έγινε για ασήμαντη αφορμή. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος και οι δράστες διαπληκτίστηκαν στην τουαλέτα του μπαρ, πιθανότητα για τη σειρά και το ποιος έχει προτεραιότητα και γι΄αυτό λογόφεραν.

 

Αρχικό κείμενο

 

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο «φως» σχετικά με τον 42χρονο άνδρα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην πλατεία «Νικολάου Πλαστήρα», στη Ραφήνα, από τέσσερα άτομα. Ο 42χρονος Δ.Κ ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους άνανδρους αγνώστους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε μοιραία για τη ζωή του χτυπήματα με σιδερογροθιά με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και να καταλήξει το μεσημέρι της Κυριακής (26/6) από εσωτερική αιμορραγία. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τεσσάρων δραστών της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά είναι τα δύο σενάρια για τον μοιραίο καυγά

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, κάποια στιγμή ο 42χρονος μαζί με μία κοπέλα σηκώθηκε και πήγε να χαιρετήσει δύο άλλα γνωστά τους κορίτσια που βρίσκονταν στο μαγαζί. Επέστρεψαν στο τραπέζι τους και έπειτα από λίγη ώρα το θύμα της βάναυσης επίθεσης, κατευθύνθηκε προς την τουαλέτα του μπαρ που βρίσκεται στο πατάρι. Αυτή φαίνεται ήταν και η στιγμή που ξεκίνησε η διαμάχη με τους δράστες του φονικού, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Ο 42χρονος κοντά στις 02:00 τα ξημερώματα επέστρεψε στην παρέα του που είχε αντιληφθεί το επεισόδιο καθησυχάζοντας τους πως όλα ήταν εντάξει χωρίς να πει κάτι παραπάνω.

Τα σενάρια για τον διαπληκτισμό μέσα στο μαγαζί που κατέληξε στο φονικό είναι τα εξής δύο: Είτε οι δράστες ενόχλησαν κάποια κοπέλα από την παρέα του 42χρονου, είτε καθώς πήγαινε στην τουαλέτα σκούντηξε άθελά του κάποιον από την παρέα των δραστών με αποτέλεσμα εκείνος να του ζητήσει το λόγο. Μισή ώρα αργότερα η παρέα του 38χρονου πλήρωσε τον λογαριασμό για να φύγει, ωστόσο κατά την έξοδο τους, ήρθε αντιμέτωπη με τέσσερα άτομα τα οποία άρχισαν να χτυπούν μανιωδώς τον άτυχο άνδρα, κάτω από τα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων. Οταν οι δράστες της άνανδρης αυτής επίθεσης ξέσπασαν το μένος τους, άφησαν τον 38χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος και έγιναν καπνός.

Το θύμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ωστόσο δεν άντεξε στα τραύματα του και κατέληξε. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής έχουν στη διάθεση τους αρκετές μαρτυρικές καταθέσεις και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες βρίσκονται στα ίχνη των δραστών του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Ξεσπά ο φίλος του 

Φίλος του 42χρονου έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση κάνει λόγο για τους «μάγκες», που ήθελαν να το παίξουν «άντρες και αρσενικά», και που για το τίποτα χτύπησαν βάναυσα τον 42χρονο. και τον σκότωσαν.

«Βγήκε για το ποτό του και τελικά ήταν το τελευταίο του» λέει χαρακτηριστικά, ενώ η ανάρτηση συνοδεύεται και με φωτογραφίες του αδικοχαμένου φίλου του.

Ένας φιλήσυχος άνθρωπος που δεν έμπλεκε σε καβγάδες

Ο 42χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατοικούσε στην περιοχή της παραλία του Μαραθώνα, με όσους τον γνώριζαν να μιλούν για έναν άνθρωπο που δεν έδινε και δεν έμπλεκε σε καβγάδες.

Ήταν οδηγός σε εταιρεία με θερμοκήπια και ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα. Το συγκεκριμένο μπαρ ήταν το στέκι του.

Κάποιοι από τους εμπλεκομένους έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται για γνωστούς των Αρχών.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...