Κοινωνία

Πάτμος: Σε μπελάδες 27χρονος που συνελήφθη με φίλο του για όπλα στο σπίτι του νεκρού πατέρα του

Σε μπελάδες βρέθηκε ένας 27χρονος όταν πήγε να μείνει μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του στο σπίτι του πατέρα του που έχει αποβιώσει στην Πάτμο, αλλά τα ξημερώματα της Τετάρτης δέχθηκαν αιφνιδιαστική «επίσκεψη» από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έκαναν έρευνα.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι στο σπίτι υπήρχε παράνομος οπλισμός, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν όταν βρέθηκαν μια χειροβομβίδα, μια κυνηγετική καραμπίνα και 51 φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν. Τόσο ο 27χρονος, όσο και ο φίλος του, φέρονται να μην γνώριζαν την ύπαρξή τους, ωστόσο συνελήφθησαν και οι δύο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων για τα όπλα και τα εκρηκτικά που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών της Κω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχε όπλο κλεμμένο εδώ και τρία χρόνια

Από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας ένας 63χρονος Έλληνας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο είχε κλαπεί τον Οκτώβριο του 2019 από ένα αγρόκτημα στη Μεσσήνη και κατασχέθηκε! Την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας, ωστόσο και η Ασφάλεια ερευνά την εμπλοκή του δράστη σε διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ