Κοινωνία

Πάτρα: Μαρτυρία για Μαλένα - «Πριν τον θάνατό της έτρωγε σουβλάκια»

Ο ογκολόγος της Μαλένας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και περιέγραψε τις τελευταίες ώρες του μικρού κοριτσιού στο νοσοκομείο κάνοντας αποκαλύψεις που σίγουρα θα βοηθήσουν περισσότερο στις έρευνες.

«Δεν έκανε κιχ το παιδί, δεν ακούστηκε η φωνούλα του, αυτά ήταν τα ερωτήματά μου στον ανακριτή. Θα ήθελα να έχω μια κάμερα να δω πώς πέθανε», δήλωσε ο ιατρός και συμπλήρωσε λέγοντας «Εγώ το παιδί το είδα τελευταία φορά στον διάδρομο, τρεις ώρες πριν τον θάνατό του και έτρωγε σουβλάκια».

Σχετικά με τον αποκλεισμό της ηπατικής ανεπάρκειας ως αιτία θανάτου για την Μαλένα ο ογκολόγος πρόσθεσε ότι αυτό το πρόβλημα υγείας δεν μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο, εξηγώντας ότι αιματολογικά δεν μπορούσε να διαπιστωθεί η ηπατική ανεπάρκεια. «Στην εντολή προς την ιατροδικαστή που έδωσα να γίνει νεκροτομή έγραψα “πιθανή αιτία θανάτου ανακοπή καρδιάς”», είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έλαβε το πόρισμα τω ιατροδικαστών και τις καταθέσεις των μαρτύρων και έτσι οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριανός και Απόστολος Ανδρέου έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία για να συνεχίσουν τις προκαταρτική εξέταση για την υπόθεση της Πάτρας. Το πόρισμα είναι ξεκάθαρο ότι οι θάνατοι και των άλλων δύο κοριτσιών Μαλένας και ίριδας προήλθαν από ασφυξία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Αποφασιστική κίνηση της Αθήνας με Χαρδαλιά και Φλώρο αποσόβησε «θερμό» επεισόδιο στη Ρόδο και ευθεία αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων

Όλα τα εμπορικά πλοία που συμμετείχαν στην επιχείρηση συντονίστηκαν με τον Ελληνικό Θάλαμο Επιχειρήσεων, αφήνοντας τους...