Κοινωνία

Πάτρα: Nτοκιμαντέρ θα γίνει το θρίλερ με τα τρια νεκρά κορίτσια

Στη μικρή οθόνη φαίνεται πως θα μεταφερθεί με τη μορφή ντοκιμαντέρ το θρίλερ των θρίλερ της Πάτρας, το οποίο συγκλονίζει με τις λεπτομέρειές του όχι μόνο την ελληνική, αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη. Κι αυτό γιατί αν αποδειχτεί πως πράγματι βρισκόμαστε μπροστά από το «έγκλημα του αιώνα» όπου μία γυναίκα δολοφόνησε εν ψυχρώ και τα τρία παιδιά της, καταφέρνοντας να κοροϊδέψει ουσιαστικά ένα ολόκληρο σύστημα, τότε η περίπτωση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου σίγουρα θα αποτελέσει αντικείμενο μελέτης εγκληματολόγων, αλλά και άλλων επιστημόνων σε διεθνές επίπεδο.

Προς το παρόν, αμερικανική εταιρεία παραγωγής φαίνεται πως ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον γύρω από την υπόθεση, έχοντας προσεγγίσει μάλιστα Έλληνα σκηνοθέτη για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ, ενώ από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν και οι πρώτες επαφές των συντελεστών και μάλιστα στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν ήδη στα τέλη Μαΐου, στο περιθώριο του 75ου Φεστιβάλ των Καννών, όπου ούτως ή άλλως ήταν έντονο το «άρωμα» Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος: «Στο περιθώριο του Φεστιβάλ των Καννών, όπου βρισκόντουσαν και οι Έλληνες, έγινε κουβέντα ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη μιας εταιρείας αμερικανικής παραγωγής με έναν σκηνοθέτη ο οποίος έχει συμπράξει σε άλλες δουλειές με τη συγκεκριμένη εταιρεία». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «από την ερχομένη εβδομάδα, θα γίνουν οι πρώτες προκαταρτικές κουβέντες να πάρει μορφή αυτό το ενδιαφέρον το οποίο έχει εκδηλωθεί από την αμερικανική εταιρεία». Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το βράδυ της Πέμπτης δέχτηκε και ο ίδιος τηλεφώνημα ώστε να βοηθήσει με το ρεπορτάζ του το στήσιμο του σεναρίου.

Από βδομάδα τα… σπουδαία στο θρίλερ των θρίλερ
 

Με κομμένη την ανάσα αναμένει το πανελλήνιο τα επόμενα βήματα των δύο εισαγγελέων που από το απόγευμα της Πέμπτης μελετούν το προανακριτικό υλικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Σε αυτό περιλαμβάνεται το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλογρηά, που απέδωσαν σε ασφυξία τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Δασκαλάκη καθώς και τις περίπου 40 καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα, θα παραγγείλουν τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης της ήδη προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου ή και άλλων ενδεχομένως ατόμων, για τα οποία ίσως προκύψουν ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Την ίδια ώρα, ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος έστειλε «μήνυμα» στην 25χρονη αδελφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου, με το οποίο την καλεί να προσπαθήσει να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το πρωί που η μόλις 6,5 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή: «Είναι ένα νέο παιδί. Καλό είναι να σκεφτεί και να πει τα πάντα αν θυμηθεί κάτι. Είναι κρίμα να μπει στη φυλακή. Αν θέλει να καλύψει την αλήθεια θα βρει τον μπελά της», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έπεσε θύμα εξαπάτησης από την αδελφή της.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ογκολόγος Μαλένας: Η Πισπιρίγκου πρέπει να μηνυθεί και για το θέατρο που έπαιζε
 

Για διπλή μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες των τριών κοριτσιών, έκανε λόγο η ογκολόγος που παρακολουθούσε την 3,5 ετών Μαλένα στη μονάδα «ΕΛΠΙΔΑ» του «Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλώντας στο «Live News», η γιατρός, η οποία από την πρώτη στιγμή «φώναζε» πως το κορίτσι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια, συγκλόνισε με τα όσα είπε την ώρα που η υπόθεση βαδίζει πια προς την πλήρη εξιχνίασή της: «Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη. Η μητέρα με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι θα μου κάνει μήνυση γιατί δεν προσέξαμε το παιδί και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Της είχα πει ότι δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια και ας κινηθεί όπως νομίζει νομικά. Εάν τελικά αποδειχθεί ότι έτσι έγινε, η γυναίκα αυτή θέλει διπλή μήνυση, δεν θέλει μόνο γιατί σκότωσε τα παιδιά της, θέλει και για το θέατρο που έπαιζε».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...