Κοινωνία

Μύκονος: Έφοδος πάνοπλων αστυνομικών στα Ματογιάννια

Μετά τις καταγγελίες του πρώην δημάρχου ότι το νησί παραδίδεται στα χέρια του υποκόσμου, και τις καταγγελίες για απανωτές κλοπές σε σπίτια, αλλά και το τελευταίο άγριο περιστατικό με τον τραυματισμό ξενοδόχου από λοστό, πάνοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν χθες Παρασκευή στα Ματογιάννια βάζοντας χειροπέδες  σε υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών.

Ειδικότερα πάνω από 10 αστυνομικοί οπλισμένοι σαν αστακοί επιχείρησαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έφοδο σε γνωστά μαγαζιά στα Ματογιάννια, στη Μύκονο, προσάγοντας με χειροπέδες πισθάγκωνα υπαλλήλους νυχτερινών μαγαζιών που εργάζονταν στην υποδοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπροστά στους τουρίστες οι προσαγωγές

Το θέαμα τρόμαξε τους τουρίστες που βιντεοσκοπούσαν την επιχείρηση της αστυνομίας, καταγράφοντας πρωτόγνωρες εικόνες, υποθέτοντας ότι έβλεπαν την σύλληψη διαβόητων κακοποιών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr.

Η έφοδος των Αρχών είχε ως στόχο την προσαγωγή ατόμων που απασχολούνται παράνομα στη φύλαξη των καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης, ωστόσο ορισμένα από τα άτομα που προσήχθησαν, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των εν λόγω επιχειρήσεων, εργάζονται νόμιμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...