Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στον Εισαγγελέα ο οδηγός που κατέβασε 11χρονο από λεωφορείο

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Μελισσοχώρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, 15 μαθητές επιβιβάστηκαν στη γραμμή «84» του ΟΣΕΘ περίπου στις 11:00, την Παρασκευή 24 Ιουνίου.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο πλέον εκτελείται από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Ένας εξ αυτών, 11 ετών, δεν είχε μάσκα μαζί του, με αποτέλεσμα ο οδηγός του λεωφορείου να του ζητήσει να κατεβεί. Ο 11χρονος υπάκουσε και αποβιβάστηκε στο ύψος του Μελισσοχωρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας του παιδιού, όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό, κατέθεσε μήνυση σε βάρος του οδηγού του ΚΤΕΛ, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στο πλαίσιο του αυτόφωρου και κρατείται.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...