Κοινωνία

Κουκάκι-Γυναικοκτονία: Οργή για τα λεγόμενα του δράστη

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία της γυναίκας που έλαβε χώρα στο Κουκάκι τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μπορεί ο άντρας αρχικά να ισχυρίστηκε πως σκότωσε τη σύζυγό του ενώ ήταν μεθυσμένος, ωστόσο όπως αποδείχθηκε από το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη, βρέθηκε χαμηλή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του.

Οργή από τους ισχυρισμούς του δράστη

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN η Μίνα Καραμήτρου, κατά την κατάθεσή του, ο δράστης απέδωσε την αποτρόπαια πράξη του σε… παθολογική ζήλεια. Είπε επίσης πως είχε φύγει από το σπίτι και επέστρεψε πριν από έναν μήνα. Όμως όπως ισχυρίστηκε ήταν συχνοί οι καυγάδες και ζήλευε πάρα πολύ το θύμα. Όπως κατέθεσε, χθες επέστεψε στο διαμέρισμά τους, τσακώθηκαν, παραδέχθηκε πως την ξυλοκόπησε και μετά πήρε ένα μαχαίρι και της κατάφερε τις φονικές μαχαιριές.

Βίντεο ντοκουμέντο

Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ ένα βίντεο που δείχνει το αμάξι του άνδρα να φεύγει από την οικία είδε το φως της δημοσιότητας. Το εν λόγω βίντεο – ντοκουμέντο πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, και όπως μετέδωσε καταγράφηκε από κάμερα στις 00:42.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αυτό φαίνεται το όχημα του δράστη να κινείται με στόχο να βγει σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας ώστε στη συνέχεια να συνεχίσει την πορεία του με προορισμό την Παλαιά Φώκαια.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ