Κοινωνία

MadVMA22 - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το μήνυμα που έστειλε μετά τα επεισόδια μεταξύ των τράπερ

Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία βρισκόταν στη μουσική εκδήλωση των MAD VMA το βράδυ της Τετάρτης τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό Instagram σχετικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Την ώρα που οι δύο τράπερ ξεκίνησαν να διαπληκτίζονται, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε ανεβεί στη σκηνή, προκειμένου να δώσει ένα βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου το οποίο δεν έδωσε τελικά λόγω των εξελίξεων που ακολούθησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια με αφορμή ανέβηκε στην σκηνή της μουσικής εκδήλωσης και με αφορμή τα μηνύματα που λαμβάνει αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα body positivity λέγοντας: «Εγώ θα δώσω το βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα. Πριν απ’ αυτό όμως θέλω να πω κάτι σημαντικό. Επειδή το καλοκαίρι έχει μπει πολύ δυνατά και καλοκαίρι τι σημαίνει; Ξεγνοιασιά, βουτιές στη θάλασσα με τους φίλους μας. Παίρνω όμως κάποια μηνύματα, από γυναίκες και από άντρες που δεν αισθάνονται άνετα με το σώμα τους, να βάλουν το μαγιό τους να πάνε στην παραλία. Και επειδή τώρα τελευταία γίνεται πολύς λόγος για το body shaming και είναι ένα θέμα που με ακουμπάει, θέλω να πω δυνατά ότι πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας, με τις ατέλειες που έχουμε, όπως έχω κι εγώ, να μη μας ενδιαφέρουν τα σχόλια των άλλων. Η ζωή μάς ανήκει και αξίζουμε να τη ζούμε με χαρά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...