Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γυναικοκτονία - Κουκάκι: Δεν είναι «οικογενειακή τραγωδία» – Ξεσπούν γυναίκες της περιοχής (βίντεο)

Γυναίκες της περιοχής συγκλονισμένες, ο τρόμος γραμμένος στα μάτια τους καθώς ακόμη μία δολοφονήθηκε με τόσο άγριο τρόπο από τον σύντροφό της και αυτή τη φορά δίπλα στην πόρτα τους.

Μια από αυτές, η Σίσσυ Βώβου, μέλος της Πρωτοβουλίας κατά των Γυναικοκτονιών, η οποία ξεσπά για την –ακόμα μια- άγρια γυναικοκτονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κάνουμε πολύ μεγάλο αγώνα για να εξαλειφθεί αυτό το φαινόμενο. Ένα από αυτά που ζητάμε είναι να μπει ο όρος γυναικοκτονία στον ποινικό κώδικα ως ιδιαίτερο αδίκημα ώστε να μη δίνονται ελαφρυντικά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι είναι ένα αδίκημα που γίνεται οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή και πρέπει να υπάρξει μια κινητοποίηση της κοινωνίας και της πολιτείας. Αντι να μειώνονται τα περιστατικά γυναικοκτονιών αυξάνονται» ανέφερε επίσης τονίζοντας πως:

«Δεν πρόκειται για ‘’οικογενειακή τραγωδία’’, πρόκειται για φόνο. Το τι θα κάνει ο δράστης με το τομάρι του είναι άλλο θέμα».

Δείτε το βίντεο από το in.gr

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...