Κοινωνία

Κοζάνη: Οργισμένοι οι γονείς της 19χρονης φοιτήτριας που πέθανε – Η εξέταση για τους πόνους στο πόδι

Η φοιτήτρια από την Κοζάνη πέθανε μετά από νοσηλεία 112 ημερών στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου είχε διακομιστεί από το Μαμάτσειο σε κωματώδη κατάσταση και δεν επανήλθε ποτέ. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς της, οι γιατροί που την εξέτασαν έκαναν ένα λάθος εγκληματικό. Της έδωσαν εξιτήριο και η 19χρονη επέστρεψε σπίτι. Κατέρρευσε και η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της, είχε ξεκινήσει.

Η αναβολή της δίκης έγινε αυτεπαγγέλτως για να προσκομιστούν όλα τα έγγραφα για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διενεργεί το νοσοκομείο. Σε ότι αφορά τον θάνατο της 19χρονης, η άτυχη κοπέλα προσήλθε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Κοζάνης με πόνους στο πόδι, όπου και εξετάστηκε από ειδικευόμενο ορθοπεδικό γιατρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γιατρός, μετά από την αγωγή που της έδωσε, την άφησε να επιστρέψει στο σπίτι της. Η 19χρονη έφυγε από την ζωή στις 20 Δεκεμβρίου 2019, μετά από 112 μέρες στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου είχε διακομιστεί από το Μαμάτσειο σε κωματώδη κατάσταση και δεν επανήλθε ποτέ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός που εφημέρευε στα επείγοντα του Μαμάτσειου και έδωσε εξιτήριο στην 19χρονη, εργάζεται τώρα σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ