Κοινωνία

Trannos: Προκαλεί μετά το χάος των MAD VMA – «Χαζούληδες εκεί στα κανάλια»

Για ακόμα μια φορά η τραπ σκηνή τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ωστόσο κι αυτή την φορά όχι για καλό λόγο.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ δυσάρεστα το βράδυ της Τετάρτης , στα Mad Video Music Awards όταν ξέσπασε ένας άγριος καβγάς κάτω από τη σκηνή ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Η πρώτη ανάρτηση του Trannou μετά τον καυγά στα MAD VMA 2022

Φυσικά celebrities και χρήστες των social media έδειξαν έντονα τη δυσφορία τους με την κατάσταση που ξετυλίχθηκε μπροστά τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το τρομακτικό σκηνικό, κάποια βραβεία δεν απονεμήθηκαν, μεταξύ αυτών και το καλύτερο urban/hip hop track της χρονιάς που είναι το «Όπλο» του Trannou.

Όλη αυτή την κατάσταση αποφάσισε να σχολιάσει ο τράπερ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε: «Γελάω πολύ με το IQ σας και την πονηριά σας. Μην λέτε ψέματα στον κόσμο. Δεν τσακώθηκα με κανένα χθες ούτε έκανε κάποια κίνηση ούτε τίποτα. Δεν έχω την παραμικρή σχέση με όλο αυτό. Επίσης χθες λόγω όσων γίνανε δεν μπόρεσα να βραβευτώ για το καλύτερο κομμάτι.

Χαζούληδες εκεί στα κανάλια, εξυπνάκηδες με το ύφος το δύσκολο στην κάμερα. Πουλάτε και την μάνα σας για λίγα ευρώ. Ευχαριστώ όλους σας για την τόση αγάπη που είχα χθες στο show μου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ