Κοινωνία

Σάλος με την κίνηση ανθρώπων δισκογραφικής εταιρείας στα MAD: Έσπρωξαν παιδί που κουβαλούσε και εξυπηρετούσε

Η χθεσινή (22/6) βραδιά των MAD video music awards αμαυρώθηκε από το απαράδεκτο περιστατικό με τον τσακωμό ανάμεσα στους τράπερ Light και Snik. Οι δυο τους ζήτησαν συγγνώμη στην συνέχεια, ωστόσο τo MAD εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν θα προβληθούν οι εμφανίσεις όσων ενεπλάκησαν στο περιστατικό.

Όπως ήταν αναμενόμενο προκλήθηκαν αντιδράσεις στα social media για όλο αυτό, ωστόσο έγινε και σάλος για μια απαράδεκτη κίνηση ανθρώπων δισκογραφικής εταιρείας, που όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σπρώχνουν ένα παιδί που εξυπηρετούσε.

 

 Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, φαίνονται ο Γιώργος Αρσενάκος, η Josephine (που όπως φαίνεται εκείνη δεν σπρώχνει τον νεαρό), μία από τις υπεύθυνες επικοινωνίας της εταιρίας και ο υπεύθυνος των live event, σύμφωνα με το alterinfo.gr.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Άλλα κόλπα με το Ισραήλ με τεχνολογία C-UAS κατά των τουρκικών UCAV-Στα σκαριά σχέδιο ανάπτυξης ελληνικών πλοίων-αεροσκαφών μέσα σε αμερικανικές δυνάμεις στην Α.Μεσόγειο

Το αμερικανο- εβραίικό ινστιτούτο jinsa ζητά από την Ουάσιγκτον να σταλούν μόνιμα στην Ελλάδα αντιτορπιλικά (DDG) ενώ...