Κοινωνία

MAD VMA: Ανακοινώθηκαν «κυρώσεις» για το επεισόδιο Light και Snik

Έπειτα από τις εντάσεις ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στη μουσική εκδήλωση, το MEGA και το MAD εξέδωσαν ανακοίνωση καταδικάζοντας τα γεγονότα.

«Το MEGA έχει αποδείξει πως στηρίζει έμπρακτα και τη μουσική και τους καλλιτέχνες και πως καταδικάζει αυστηρά κάθε μορφής βία. Η προβολή των Mad Video Music Awards από το MEGA δεν θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις προσώπων που ενεπλάκησαν σε πράξεις βίας κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Η μουσική μας ενώνει», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το MEGA που θα μεταδώσει τα βραβεία την 1η Ιουλίου στις 21:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αντίστοιχη ανακοίνωση προέβη και το Mad Tv: «Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στο Instagram.

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει», καταλήγει η ίδια.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ