Κοινωνία

Σεμινάριο της Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του Ισραήλ και των Αμυντικών Εξοπλισμών της Ελλάδας

Η διεύθυνση Διεθνούς Αμυντικής Συνεργασίας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ (SIBAT) και η γενική διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Άμυνας (ΓΔΑΕΕ) της Ελλάδας, πραγματοποίησαν σεμινάριο B2B (Business-to-Business) στην Αθήνα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας στην Ελλάδα.

   Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπρόσωποι 15 βιομηχανιών του Ισραήλ και 35 της Ελλάδας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αυτό ξεκίνησε με εναρκτήριες ομιλίες του αναπληρωτή γενικού διευθυντή της ΓΔΑΕΕ, αντιστράτηγο Μισαήλ Παπαδάκη, της διευθύντριας SIBAT Europe και North America Division, Amira Ilany και του πρέσβη του κράτους του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολούθησε σειρά συναντήσεων μεταξύ ισραηλινών και ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών, με στόχο την προώθηση και επέκταση της αμυντικής βιομηχανικής συνεργασίας μεταξύ των χωρών, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας.

   Το μονοήμερο σεμινάριο, το εντυπωσιακό ενδιαφέρον και η συμμετοχή εταιρειών και από τις δύο χώρες, είναι σαφής ένδειξη του δυναμικού και του αμοιβαίου ενδιαφέροντος για την ενίσχυση και αναβάθμιση της συνεργασίας των χωρών μας, τονίζει η ισραηλινή πρεσβεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...