Κοινωνία

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ - Οι αναφορές στον Μάνο Δασκαλάκη

Bέβαιη ότι η αδερφή της δεν θα προκαλούσε κακό στην Τζωρτζίνα, την Ίριδα και την Μαλένα -τα τρία παιδιά από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια- εμφανίστηκε στην μαραθώνια κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, η Δήμητρα Πισπιρίγκου πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση της Δ. Πισπιρίγκου που διήρκησε πάνω από 9 ώρες έρχεται μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα των Καρακούκη-Καλογρηά, οι οποίοι απέδωσαν τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας σε εγκληματική ενέργεια.

Τι ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην κατάθεσή της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταξύ άλλων, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου και θεία των παιδιών καθ' όλη την διάρκεια της παραμονής της στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής υπεραμύνθηκε μέχρι τέλους την άποψη ότι η αδερφή της δεν θα έβλαπτε ποτέ τα παιδιά της, ενώ απάντησε σε μια «βροχή» από ερωτήσεις των αστυνομικών που προσπαθούν τους τελευταίους μήνες να ρίξουν φως στην υπόθεση.

«Δεν το πιστεύω ότι η Ρούλα έχει βλάψει τα παιδιά της. Αν δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και υπάρχει κάποιος που ευθύνεται για το θάνατό τους, να έρθουν να μου το πουν επιστημονικά τεκμηριωμένα. Θέλω να μάθω την αλήθεια και θέλω δικαίωση για τα αγγελούδια μου και να υποστούν τις συνέπειες όλοι όσοι ευθύνονται», σημείωσε σύμφωνα με τις πληροφορίες στην κατάθεσή της.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, οι αστυνομικοί έριξαν μεγάλο βάρος στη δολοφονία της Ίριδας, με την Δήμητρα Πισπιρίγκου να επαναλαμβάνει αυτά που είχε αναφέρει στην αρχική κατάθεσή της. Όπως είπε, ήταν εκείνη που βρήκε το κοριτσάκι νεκρό, ειδοποίησε την αδερφή της και στη συνέχεια τηλεφώνησαν στον Μάνο Δασκαλάκη, πριν κάνουν κλήση στο ΕΚΑΒ.

Η αδερφή της Ρούλας επέμεινε και πως εκείνη το επίμαχο πρωί δεν άκουσε ή είδε κάτι που να της γεννήσει υποψίες για τον ασφυκτικό θάνατο της Ίριδας. «Εμένα αυτά που ξέρω μου φτάνουν για να έχω μία γνώμη. Αν όμως για μισή πιθανότητα στο ένα εκατομμύριο τοις εκατό που δίνω εγώ, αποδειχθεί το αντίθετο, το επόμενο λεπτό πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους, όλοι όσοι έκαναν λάθος σε αυτή την υπόθεση»,συμπλήρωσε.

«Ρούλα, ας χωρίσεις με τον Μάνο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολούθως, οι αστυνομικοί εστίασαν στα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Όπως είπε, οι καυγάδες ήταν συχνοί και μεγάλοι σε ένταση. Η ίδια είχε συμβουλέψει την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου να χωρίσει με τον Μάνο Δασκαλάκη, για το καλό των παιδιών.

«Η Ρούλα δεν ήθελε να χωρίσει με τον Μάνο. Ήταν λογικό. Είχαν και τρία παιδιά μαζί. Όλοι εμείς με πολλή κουβέντα, της εξηγήσαμε της αδελφής μου με επιχειρήματα. Όπως γνωρίζεις, της είπαμε χαρακτηριστικά, Ρούλα, η μάνα σου, ο πατέρας σου, ο πεθερός σου και η πεθερά σου, είναι όλοι χωρισμένοι. Ας χωρίσεις κι εσύ από το να φτάνετε σε τσακωμούς και να σε χτυπάει», σημείωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε εξωσυζυγικές σχέσεις: «Ο Μάνος κάποιες φορές τύχαινε να κάνει μια γνωριμία και να παρασυρθεί και να φύγει από το σπίτι». «Για την εξωσυζυγική σχέση της αδελφής μου δεν είχα ιδέα. Δεν μου είχε εκμυστηρευτεί το παραμικρό. Το έμαθα αφού το έμαθε ο Μάνος και τσακώθηκαν», πρόσθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...