Κοινωνία

Σκιάθος: "Στον αέρα" η καταγγελία 19χρονης για τον βιασμό της σε τουαλέτες μπαρ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 23χρονος από την Αθήνα, τον οποίο κατηγόρησε μια 19χρονη από τη Σουηδία ότι τη βίασε στις ανδρικές τουαλέτες κλαμπ στη Σκιάθο, αν και η ίδια αναχώρησε για την πατρίδα της και δεν έμεινε να υποστηρίξει την καταγγελία της.

Οι όροι που επιβλήθηκαν στον νεαρό, είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του, μέχρι να προχωρήσει η ανάκριση και να αποφασιστεί αν τελικά η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο.

Ο νεαρός οδηγήθηκε χθες (21-06-2022) στον ανακριτή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτει η αλλοδαπή, κατέθεσε ότι το μόνο που είχε μαζί της ήταν εναγκαλισμοί, φιλιά και αγγίγματα, ενώ όταν η 19χρονη του ζήτησε να σταματήσουν, την άφησε να φύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 23χρονος απασχολεί για πρώτη φορά τις Αρχές και σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ καθόταν στο τραπέζι του κλαμπ με τους φίλους του, τον πλησίασε μια κοπέλα από την παρέα και του είπε να πάει στην τουαλέτα με τη φίλη της, όπως και έγινε. Οι δύο νεαροί πήγαν στις ανδρικές τουαλέτες, όπου άρχισαν να αγκαλιάζονται να φιλιούνται και να αγγίζονται, ενώ όταν η νεαρή του ζήτησε να σταματήσουν, ο 23χρονος σταμάτησε και την άφησε να φύγει, ενώ αρνείται ότι τη βίασε.

Στη συνέχεια που η νεαρή πήγε στην παρέα της κατέθεσε ψευδώς στις δύο φίλες της και δύο στους δύο συμπατριώτες τους ότι τη βίασε και ακολούθησε ο ξυλοδαρμός όταν οι δύο Σουηδοί πήγαν να ζητήσουν στο λόγο, ο κατηγορούμενος φέρεται να κατέθεσε ότι δεν βρισκόταν μπροστά, καθώς έψαχνε τη 19χρονη να της ζητήσει το λόγο, γιατί είπε ψέματα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ώρες μετά την καταγγελία που έκανε η 19χρονη για βιασμό, αναχώρησε αεροπορικώς για την πατρίδα της. Mε την κίνησή της παραιτείται της υπεράσπισης και υπάρχουν αμφιβολίες αν στην αρχική της κατάθεση ισχύουν τα όσα είπε στην Αστυνομία, καθώς η καταγγελία της είναι στον «αέρα», καθώς τα όσα κατήγγειλε δεν μπορούν να αποδειχτούν από εξέταση ιατροδικαστή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ