Κοινωνία

Πάτρα: Σημάδια από νύχια στο πρόσωπο της Μαλένας και της Ίριδας

Σημάδια από νύχια φέρεται να βρέθηκαν στο πρόσωπο της Μαλένας και της Ίριδας, με τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια να βρίσκεται εντός του τελικού πορίσματος των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρηά για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλα Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, τις οποίες μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, στο πόρισμα των ιατροδικαστών αναφέρεται ότι κυρίως η Μαλένα, αλλά και η Ίριδα, είχαν πληγές στα πρόσωπά τους από νύχια.

Οι συγκεκριμένες πληγές, όπως φέρεται να αναφέρει το πόρισμα, αποκλείεται να προκλήθηκαν από την διαδικασία ανάνηψης, διότι ήταν άλλης μορφής και γιατί η Μαλένα ήταν ήδη νεκρή. Παράλληλα, οι ειδικοί στην έκθεσή τους φέρεται να σημειώνουν ότι τα συγκεκριμένα σημάδια αποκλείεται να έγιναν από τα ίδια τα παιδιά, καθώς δεν είχαν τόσο μεγάλα νύχια προκειμένου να αυτοτραυματιστούν.

Σημειώνεται ότι στο πόρισμα υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι που «δείχνουν» εγκληματική ενέργεια στους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της υπόθεσης των νεκρών παιδιών της Πάτρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ