Κοινωνία

Σκιάθος: Βιασμό από 25χρονο Έλληνα σε κλαμπ κατήγγειλε 19χρονη από τη Σουηδία

Ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Μια 19χρονη από την Σουηδία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού στην Σκιάθο. Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η νεαρή Σκανδιναβή, ακολούθησε 25χρονο Έλληνα στην τουαλέτα κλαμπ του νησιού, και εκείνος προσπάθησε να τη βιάσει. Όπως αναφέρει το magnisianews.gr, ακολούθησε ξυλοδαρμός μεταξύ της παρέας δύο Σουηδών και άλλων τριών Ελλήνων που ήταν στην παρέα του φερόμενου ως δράστη.

Οι τέσσερις Έλληνες που πήγαν στο νησί για διακοπές οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και ο φερόμενος ως βιαστής πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Τετάρτη. Οι άλλοι τρεις νεαροί πήραν προθεσμία και θα δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Το φερόμενο ως θύμα βιασμού με την παρέα της αναχώρησαν για την πατρίδα τους με πτήση τσάρτερ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μάρτυρας για τις δύο υποθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι συνέβη

Σύμφωνα με το magnisianews.gr, όλα έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής σε κλαμπ στη Σκιάθο. Σε ένα τραπέζι καθόταν μια παρέα με τρεις νεαρές κοπέλες από τη Σουηδία, που γνώρισαν δύο νεαρούς συμπατριώτες τους. Η 19χρονη άρχισε να φλερτάρει με έναν νεαρό από παρέα τεσσάρων Ελλήνων (ξεκίνησαν την ίδια μέρα τις διακοπές τους στο νησί) που καθόταν στο διπλανό τραπέζι.

Ο 25χρονος και η 19χρονη, κάποια στιγμή αποφασίζουν να πάνε στην τουαλέτα του κλαμπ, όπως και έγινε. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ακολούθησαν ασελγείς πράξεις και ο νεαρός φέρεται να κατέβασε το παντελόνι του. Η νεαρή μετάνιωσε, άρχισε να φωνάζει και ο νεαρός κατηγορείται ότι με το χέρι του έκλεισε την πόρτα για να μην μπορεί να φύγει.

Τελικά και ενώ οι φωνές της νεαρής συνεχιζόταν, ο 25χρονος άνοιξε την πόρτα, η κοπέλα βγήκε έξω, πήγε στην παρέα της, είπε τι συνέβη και οι δύο νεαροί Σουηδοί ζήτησαν εξηγήσεις από την παρέα Ελλήνων. Τότε οι τρεις Έλληνες φέρονται να τους ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα μετά την καταγγελία των αλλοδαπών, αφού έφυγαν από το κλαμπ, να συλληφθούν, όπως και ο 25χρονος φίλος τους.
 

Η καταγγελία

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη στην καταγγελία της στην Αστυνομία υποστήριξε ότι ο 25χρονος τη βίασε με το δάχτυλό του (γι’ αυτό του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος) και κλείδωσε την πόρτα της τουαλέτας για να μην μπορεί να βγει και να τη βιάσει.

Ο νεαρός αρνείται την κατηγορία και κατέθεσε ότι υπήρξε μεταξύ τους φλερτ, η νεαρή, που είχε πιεί, τον ακολούθησε με τη θέλησή της στην τουαλέτα, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη και άρχισε να φωνάζει. Επίσης αρνήθηκε ότι τη βίασε και ισχυρίζεται ότι τη θώπευε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ