Κοινωνία

Μπεν Στίλερ: Επισκέφθηκε την Ουκρανία - Μοίρασε αγκαλιές και χαμόγελα σε πρόσφυγες και στην Πολωνία

Βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν τον σταρ απο την κωμωδία "Zoolander" να μιλάει στο τηλέφωνό του στην πόλη Λβιβ και επίσης να ακούει με προσοχή τους συγκεντρωμένους, καθώς στεκόταν ανάμεσα σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων.

Το ταξίδι του Στίλερ στο δυτικό τμήμα της Ουκρανίας έγινε αφού συναντήθηκε με πρόσφυγες στην Πολωνία ως πρεσβευτής καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR), σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Anton Gerashchenko, σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας, δημοσίευσε στο Twitter δύο φωτογραφίες του Στίλερ. Σε μία απο αυτές μιλά με ένα έφηβο αγόρι στην πόλη Λβιβ. «Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Μπεν Στίλερ, πρεσβευτής καλής θελήσεως του ΟΗΕ, εντοπίστηκε στο #Λβιβ», έγραψε. «Πέρασε λίγο χρόνο με Ουκρανούς πρόσφυγες και στα πολωνο-ουκρανικά σύνορα. Ευχαριστώ φίλε."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ηθοποιός Μπεν Στίλερ επισκέφτηκε Ουκρανούς πρόσφυγες στην Πολωνία πριν περάσει στην Ουκρανία. Η επίσκεψη του έγινε καθώς εκπροσωπούσε την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες ως πρεσβευτής καλής θέλησης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πολωνία, ο Στίλερ ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τις συναντήσεις του με οικογένειες «που οι ζωές τους κατέρρευσαν από τον πόλεμο και τη βία στην Ουκρανία.»

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...