Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

MadClip: Σε απώλεια ελέγχου της Porsche οφείλεται το δυστύχημα του trapper (βίντεο)

Πέρασαν σχεδόν εννέα μήνες από την ημέρα που ο Mad Clip άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Βουλιαγμένης. Η Porsche που οδηγούσε εξετράπη και το πολυτελές αυτοκίνητο αφού προσέκρουσε σε μία κολώνα φωτισμού κατέληξε σε ένα δέντρο…

Μέσα από τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ενός άλλου οδηγού που κινείτο παράλληλα, βίντεο από ένα πρατήριο καυσίμων, μια τράπεζα και ένα κινητό τηλέφωνο, το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα Δαμιανού Ρόρρη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

 

«Δεν έκανε κόντρες»

Σύμφωνα με το πόρισμα ο 34χρονος μουσικός δεν έκανε κόντρες, είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, δεν είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες και το δυστύχημα οφείλεται σε απώλεια ελέγχου του οχήματος.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας του θανόντος, Παναγιώτης Μαδιάς, αποκάλυψε μιλώντας στο MEGA πως το αυτοκίνητο του τράπερ πήρε κανονικά την στροφή και έπειτα έχασε τον έλεγχο στην ευθεία.

«Το αυτοκίνητο διέγραψε όλο το καμπυλόγραμμο τόξο της δεξιάς στροφής και έφυγε στην ευθεία. Αυτό μας προβλημάτισε από την αρχή, μήπως κάποιο όχημα είχε μπει μπροστά του, κάποιο ζώο, κάποιος άνθρωπος», δήλωσε ο κ. Μαδιάς.

Σύμφωνα πάντα με την έκθεση του κ. Ρόρρη δεν υπήρξε επαφή των δύο οχημάτων σε κανένα σημείο της διαδρομής, ενώ όπως αναγράφεται στο διαβιβαστικό της Τροχαίας στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν νερά ή λάδια.

Στο ίδιο πόρισμα αναφέρεται ότι και τα αγωνιστικά λάστιχα του αυτοκινήτου του mad clip ήταν σε καλή κατάσταση και ασφαλή για οδήγηση και σε κοινούς δρόμους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ