Κοινωνία

Οι μεσίτες έφτιαξαν σελίδα με αγγελίες ακινήτων

Σε ένα μεγάλο και πρωτοποριακό βήμα προχώρησε ο Σύλλογος Μεσιτών Ακινήτων Αθηνών Αττικής «ανεβάζοντας» την ιστοσελίδα e-akinita.gr στην οποία οι πολίτες μπορούν να βρουν κάθε είδους ακίνητο.

Η ιστοσελίδα έχει σύγχρονο lay-out και παρέχει πληροφορίες για περισσότερα από 80.000 ακίνητα σε όλη την Αττική. Βασικό πλεονέκτημα είναι πως όλες οι αγγελίες προέρχονται από εγκεκριμένα μεσιτικά γραφεία κάτι που εκμηδενίζει τους όποιους κινδύνους μπορεί να υπάρχουν για αγοραστές ή ενοικιαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ταυτόχρονα κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει τη «Φόρμα Ζήτησης» ή την «Φόρμα Ανάθεσης Ακινήτου» και να διασφαλίσει πως το ακίνητό του θα βρεθεί στα σωστά επαγγελματικά χέρια.

«Ο Σύλλογος μας λειτουργεί πάντοτε με απόλυτο γνώμονα την ασφάλεια των συναλλαγών μεταξύ μεσιτών και πολιτών ή εταιρειών και αυτός είναι και ο μόνος λόγος που προχωρήσαμε στη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας. Περισσότεροι από 3.000 συνάδελφοι μεσίτες, ανεβάζουν τις αγγελίες τους προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε ανθρώπους που είτε αναζητούν ακίνητα για να επενδύσουν, είτε αγωνιούν για την εύρεση ενός σωστού ακινήτου για ενοικίαση», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Ακινήτων Αθηνών – Αττικής, Λευτέρης Ποταμιάνος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ