Κοινωνία

Σοκ στο Ηράκλειο: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κατάστημα-Γκρέμισε την τζαμαρία

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στην τζαμαρία ενός καταστήματος, αναστατώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν όταν οδηγός αυτοκινήτου που κινούνταν στη Χανιώπορτα (στα ενετικά τείχη Ηρακλείου) με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να «καρφωθεί» σε τζαμαρία παραπλήσιου καταστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οδηγό ηλικίας 51 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε με ελαφριά τραύματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείοπροκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σημειώνεται ότι παρότι η τζαμαρία του καταστήματος κατέρρευσε ολοσχερώς με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο κατάστημα παιδικών ενδυμάτων πολλών χιλιάδων ευρώ εν τούτοις η τζαμαρία του αυτοκινήτου παρέμεινε ανέπαφη. Μόνο ο προφυλακτήρας και τα μπροστινά φανάρια του οχήματος υπέστησαν υλικές ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του οδηγού καθώς, όπως αναφέρθηκε, το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές. Επί τόπου βρίσκονται επίσης τόσο η Τροχαία η οποία διεξάγει έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στο ατύχημα καθώς και η οδική βοήθεια του οδηγού η οποία καταγράφει τις εκατέρωθεν καταστροφές.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ