Κοινωνία

Μάλια: «Σίγουρη 100%» ότι δεν την βίασε ο πατέρας της δηλώνει η 34χρονη Βρετανίδα τουρίστρια

Τα στοιχεία των Αρχών – μέχρι στιγμής – «δείχνουν» ότι η νεαρή κακοποιήθηκε από τον πατέρα της, ωστόσο η ίδια δηλώνει πως είναι σίγουρη πως δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. 

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη τουρίστρια από την Βρετανία, φέρεται να πήγε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου στο ΑΤ Χερσονήσου προκειμένου να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια, όσο ήταν μεθυσμένη. Χωρίς όμως να μπορεί να υποδείξει τον δράστη λόγω μέθης. Ωστόσο, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο από το επίμαχο βράδυ, στο οποίο φαίνεται ο 70χρονος πατέρας της να την παρενοχλεί και εκείνη να αντιδράει. Γεγονός που οδήγησε και στην ποινική δίωξή του. 

Μιλώντας στην Daily Mail, η νεαρή τουρίστρια δηλώνει απολύτως σίγουρη ότι ο άνδρας που τη βίασε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη δεν είναι ο πατέρας της. Κατηγόρησε μάλιστα τις ελληνικές Αρχές ότι έχουν κάνει «ένα φρικτό λάθος» στην υπόθεσή της. Η ίδια υποστηρίζει μάλιστα ο πατέρας της είχε γυρίσει στο ξενοδοχείο την ώρα της επίθεσης, δηλώνει επίσης απολύτως σίγουρη ότι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και τα δείγματα DNA που συνελλέχθησαν και από τους δύο θα οδηγήσουν στην απαλλαγή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μπορώ να σας πω 100% ότι δεν με βίασε. Ζω με τον μπαμπά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, πήγα μαζί του διακοπές στην Ελλάδα και είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» αναφέρει χαρακτηριστικά η 34χρονη, μιλώντας υπό καθεστώς ανωνυμίας στην Daily Mail. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έκανε κάτι τόσο αηδιαστικό. Το είπα και στην Ελληνική Αστυνομία αυτό, όμως απλώς με αγνοούν… Πρόκειται για μια πολύ αγχωτική και τραυματική κατάσταση, αλλά υπάρχει ελπίδα για εμάς. Μας είπε ο δικαστής ότι εάν η εξέταση DNA του πατέρα μου αποδείξει την αθωότητά του, θα τον αφήσουν να φύγει», προσθέτει.

Όσον αφορά τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. που υποδεικνύουν την ενοχή του πατέρα της, η 34χρονη υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί τα έκαναν μαντάρα. Επιμένει δε, ότι τους είχε πει πως ο πατέρας της – και όχι ο δράστης – ήταν ντυμένος στα ολόλευκα. «Έδωσα την περιγραφή του δράστη στην αστυνομία, αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να τον εντοπίσουν», πρόσθεσε μιλώντας στην Daily Mail. «Η Ελληνική Αστυνομία έκανε ένα φρικτό λάθος. Τους είπα ότι ο μπαμπάς μου φορούσε άσπρα ρούχα, όχι το άτομο που μου επιτέθηκε. Εκείνοι όμως κατάλαβαν λάθος και νόμιζαν ότι μιλούσα για τον δράστη. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς τα έκαναν θάλασσα στην έρευνα», σημειώνει.

Η 34χρονη δηλώνει επίσης ότι θα παραμείνει στην Κρήτη μέχρι να διευθετηθεί η υπόθεση της και να αποδειχθεί η αθωότητα του πατέρα της. «Μόνο μαζί του θα επιστρέψω στην πατρίδα. Στο μυαλό μου επικρατεί χάος αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Όταν όμως λυθούν όλα αυτά, θα αφηγηθώ την ιστορία για την αντιμετώπιση που είχα από τις ελληνικές Αρχές. Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον πατέρα μου ενώ επέτρεψαν στον άνδρα που με βίασε να κυκλοφορεί ελεύθερος» αναφέρει η Βρετανίδα τουρίστρια, μιλώντας στην Daily Mail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα στοιχεία που οδήγησαν στην δίωξη του πατέρα

Η υπόθεση της 34χρονης τουρίστριας από την Βρετανία ξεκίνησε όταν το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουνίου πήγε στο ΑΤ Χερσονήσου για να καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια, όσο ήταν μεθυσμένη. Χωρίς όμως να μπορεί να υποδείξει τον δράστη λόγω μέθης. 

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το μόνο που φέρεται να θυμάται η 34χρονη για τον δράστη είναι ότι φορούσε άσπρα ρούχα. Μετά από μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. – όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ – συνελήφθη ο 70χρονος πατέρα της, καθώς φέρεται να υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να φορά άσπρα ρούχα και να προβαίνει σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της κόρης του ενώ βρίσκονται έξω σε μπαρ στα Μάλια. 

Τα παραπάνω στοιχεία οδήγησαν στην σύλληψη του 70χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε στον ανακριτή και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον βιασμό της 34χρονης κόρης του. Ο ίδιος αρνείται της κατηγορίες και πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήθελε δικηγόρο. Ωστόσο, όπως προβλέπεται από το νόμο, θα διοριστεί αυτεπάγγελτα συνήγορος υπεράσπισης από τις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη -μη επίσημη- ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 34χρονη, φέρεται όντως να φέρει σημάδια βιασμού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...