Κοινωνία

Κοζάνη: Εξαφάνιση συνταξιούχου μαζί με το σκυλί του

Το «Φως στο Τούνελ» ταξίδεψε στα Σέρβια Κοζάνης για να ερευνήσει την περίεργη εξαφάνιση ενός συνταξιούχου επαγγελματία οδηγού φορτηγού. Στην κάμερα της εκπομπής μίλησαν η σύζυγος και η νύφη του αγνοούμενου για τις στιγμές λίγο πριν την εξαφάνιση, το σκηνικό που αντίκρυσαν όταν άνοιξαν το σπίτι του και το δέσιμο που είχε με τη σκυλίτσα του μετά τη συνταξιοδότησή του.

Σχετικά με τα στοιχεία που υπάρχουν για τον συνταξιούχο το αυτοκίνητό του είναι μάρκας Toyota Corolla, χρώματος ανθρακί με αριθμό κυκλοφορίας ΝΙΧ – 5816. Το σκυλάκι του είναι μικρόσωμο, χρώματος κανελί και ακούει στο όνομα Ιόλη.

Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η Αγγελική Νικολούλη, στο σπίτι που έμενε μόνος, το φαγητό του βρέθηκε άθικτο ενώ τα προσωπικά του αντικείμενα και έγγραφα, τακτοποιημένα στον προσωπικό του χώρο, σημάδια που ανησυχούν αρκετά τους δικούς του ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πληροφορίες ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή και αναστάτωσαν το πλατό, σχετικά με αυτοκίνητο που είχε εγκαταλειφθεί σε συγκεκριμένο δρόμο, ξεσηκώνοντας αστυνομία και εθελοντές, οι οποίοι πήγαν για έρευνα ώστε να διαπιστωθεί τελικά πως δεν επρόκειτο για το όχημα του αγνοουμένου.

Η σύζυγος του αγνοουμένου έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει ανώνυμα στην εκπομπή της Νικολούλη για να βοηθήσει να βρεθεί ο άνδρας της και να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους.

Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο συνταξιούχος ήταν η νύφη του Στέλλα Καραγιάννη, η οποία δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Τον είδα που έκλεινε την πόρτα του γκαράζ και τον ρώτησα πώς ήταν, επειδή ήξερα πως είχε κάποιο πρόβλημα με το πόδι του. Τον ρώτησα εάν χρειαζόταν να του πάρω κάτι και μου ζήτησε μόνο τροφή για την Ιόλη.

Λίγο μετά είδαμε πως το αμάξι έλειπε και θεωρήσαμε πως είχε πάει στον γιατρό. Την επόμενη μέρα πήγαμε να ανοίξουμε για να βγει το σκυλί του και ανησυχήσαμε όταν δεν το βρήκαμε. Στύβουμε το μυαλό μας… Δεν είχε πει ότι κάπου θα πήγαινε».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ