Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

TikTok - Ελλάδα: Ανήλικοι τρυπώνουν στη θέση του οδηγού στο μετρό (βίντεο)

Η κάμερα γυρνάει και δείχνει την πίσω καμπίνα του οδηγού του συρμού, με όλα τα κουμπιά και τα ανάμενα φωτάκια στο ταμπλό, ενώ από το τζάμι της καμπίνας φαίνεται η ιλιγγιώδης ταχύτητα του συρμού.

«Έχουμε ξεκινήσει ενέργειες με υποβολή μηνύσεων και να αναλάβουν οι Αρχές».

Σύμφωνα με τον διευθυντή ασφαλείας της ΣΤΑΣΥ, Γιάννης Κεσκίδης οι πόρτες είναι κλειδωμένες, ωστόσο οι νεαροί, όχι απλά κατάφεραν να της παραβιάσουν, αλλά δίνουν και οδηγίες στα σχόλια του βίντεο, για το πού μπορεί να βρεις κάποιος τον ειδικό μοχλό και να ανοίξει την πόρτα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

«Μιλάμε για μια καθαρή παραβίαση, οι πόρτες είναι κλειδωμένες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το LIVE NEWS αποκαλύπτει την δράση των νεαρών, που ανενόχλητοι έχουν καταλάβει την πίσω καμπίνα του οδηγού, κάνοντας ό,τι τους κάνει κέφι, ενώ τραβάνε και βίντεο με τα κατορθώματά τους, δείχνοντας ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι ανύπαρκτα.

Τι θα γινόταν αν πατούσαν κάποιο κουμπί λειτουργείας του βαγονιού και μάλιστα ενώ βρίσκεται εν κινήσει μαζί με άλλους επιβάτες;

«Δεν μπορεί να προκαλέσει καμία επικίνδυνη ενέργεια. Μόνο να προκαλέσει φθορά ή να σταματήσει τον συρμό, κάτι που γίνεται και από την καμπίνα των επιβατών».

Ερωτήματα προκύπτουν για τα μέτρα ασφαλείας στους συρμούς του μέτρο, αφού οι νεαροί μπήκαν ανενόχλητοι όχι απλά στην πίσω καμπίνα του οδηγού, αλλά και μέσα στο τούνελ των συρμών, περπάτησαν στις ράγες και έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους να φαίνονται ολοκάθαρα, που ανέβασαν στα social media προκαλώντας και άλλους να κάνουν κάτι αντίστοιχο.

Το βίντεο με τους νεαρούς να καταλαμβάνουν την καμπίνα του μετρό, δημοσιεύτηκε πριν από μια ήμερα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral, με πάνω από 15 χιλιάδες προβολές.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ