Κοινωνία

Κως: Καταδικάστηκε 55χρονος για απόπειρες βιασμού σε νεκροταφείο

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα για αναγνώριση ελαφρυντικού αλλά και το αίτημα για αναστολή της ποινής

Ο 55χρονος, κάτοικος της Κω, κρίθηκε ένοχος για διπλή απόπειρα βιασμού που έγινε ένα μεσημέρι του Ιανουαρίου του 2019 στο νεκροταφείο της Κω. Σύμφωνα με τα όσα περιγράφονται στη «Δημοκρατική» ο άνδρας αφού αγκάλιασε μία γυναίκα, την έσπρωξε σε χωράφι δίπλα στο νεκροταφείο, την έριξε στο έδαφος, της έπιασε το στήθος, την τράβηξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να τη γδύσει με σκοπό να την βιάσει ενώ εκείνη όλη την ώρα αντιστεκόταν, τον απωθούσε με τα χέρια της και φώναζε.

Η απόπειρα βιασμού δεν ολοκληρώθηκε επειδή εμφανίστηκε τρίτο άτομο και αναγκάστηκε να φύγει ο δράστης.
Τέσσερις ημέρες μετά, πάλι μεσημέρι, πάλι στο ίδιο σημείο, ενώ το θύμα έφευγε από το νεκροταφείο, εκείνος την πλησίασε, την τράβηξε από τα χέρια, την έσπρωξε προς το βαν του και επιχείρησε να τη βάλει μέσα σε αυτό με προφανή σκοπό να ολοκληρώσει αυτό που είχε αφήσει στη μέση την προηγούμενη φορά, δηλαδή να την βιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πράξη και αυτή τη φορά δεν ολοκληρώθηκε επειδή το θύμα έβαλε τις φωνές, με συνέπεια να εμφανιστεί τρίτο άτομο και να αναγκαστεί να την ελευθερώσει.

Σημειώνεται ότι έχει και στο παρελθόν κατηγορηθεί για βιασμό ο συγκεκριμένος άνθρωπος, για τον οποίο αθωώθηκε αμετάκλητα στον πρώτο βαθμό με την από 3 Ιουνίου 2013 απόφαση του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου Ρόδου, ενώ υποστηρίζει ότι είναι αθώος.

Απλογούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν αποπειράθηκε να βιάσει την φερόμενη ως θύμα και ότι την φίλησε, ότι εκείνη μεθόδευσε την καταγγελία γιατί διαπίστωσε ότι είχε σχέση με μια γυναίκα από τη Βουλγαρία και ζήλεψε. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας είχε προσεγγίσει τον εργοδότη του και του ζήτησε να του καταβληθούν 3.000 ευρώ για να μην καταθέσει εις βάρος του, ποσό που μείωσε στα 1000 ευρώ σε συνάντηση που είχε μαζί του σε δεύτερο χρόνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...