Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Είχε υπογραφεί συναινετικό διαζύγιο λίγα 24ωρα πριν το φρικτό γεγονός

Απανωτά είναι τα στοιχεία για τα κομμάτια του τραγικού παζλ που συνθέτουν τη δολοφονία της 60χρονης στην Προσοτσάνη Δράμας από τον πρώην, όπως αποκαλύφθηκε, σύζυγό της, αφού το ζευγάρι είχε υπογράψει συναινετικό διαζύγιολίγες ημέρες πριν ο 65χρονος στρέψει την καραμπίνα του εναντίον της άτυχης γυναίκας.

Για μια εύθυμη και όμορφη γυναίκα που «πετούσε στον ουρανό», έκανε λόγο η θεία της 60χρονης που έπεσε νεκρή, δολοφονημένη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε βίντεο του ANT1 TV:

Όπως είπε η γυναίκα που μίλησε στον ΑΝΤ1, «η απώλεια είναι μεγάλη ο πόνος είναι τρομερός», ενώ για την κατάσταση που επικρατούσε ανάμεσα στο ζευγάρι το οποίο θα χώριζε, είπε:

«Ήξερα ότι ήταν σε διάσταση μόνο αυτό ήξερα, μετά αυτή ζήτησε διαζύγιο. τώρα σε αυτό απάνω παρεξηγήθηκαν; Αυτός την αγαπούσε και δεν ήθελε να χωρίσει; Και τη σκότωσε για αυτό ; Πώς έγινε κανένας δεν το ξέρει».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...