Κοινωνία

Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι»–Τι είχε πει η 59χρονη σε φίλη της

Συγκλονισμένοι είναι οι άνθρωποι στην Προσοτσάνη της Δράμας, όπου ένας 65χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή τουΤο ζευγάρι αν και ήταν σε διάσταση συνέχιζε να ζει μαζί, ενώ το μακάβριο θέαμα αντίκρισε η κόρη του όταν λίγο μετά τις 8:00 το πρωί πήγε στο σπίτι των γονιών της καθώς η μητέρα της δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Οι γείτονες και οι χωριανοί του ζευγαριού, μιλούν για ένα ζευγάρι που δεν τσακωνόταν και δεν είχε προβλήματα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε δημοσιογράφος του Alpha, επικαλούμενος τημαρτυρία μιας φίλης του θύματος, η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε εξομολογηθεί το φόβο της ότι μπορεί ο σύζυγός της να τη σκοτώσει, επειδή, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ήθελε διαζύγιο. «Φοβάμαι μην πάρει καμιά μέρα το πιστόλι» φέρεται να είχε πει η 59χρονη στη φίλη της, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha.

«Κάποιοι άνθρωποι που μένουν πιο κοντά μου είπαν ότι άκουσαν πυροβολισμό. Άλλοι λένε ότι τον άκουσαν στις 22:30, άλλοι λένε στις 23:00 αλλά μέχρι εκεί» λέει στην εκπομπή «Tlive» μία γειτόνισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εγώ τους έβλεπα όποτε πήγαινα στο μαγαζί, μια χαρά ήταν» λέει συγγενής του 64χρονου. «Αρνάκι ήταν, όχι νευρικός. Ήταν “ψυχούλα”, πολύ καλό παιδί. Και η γυναίκα του, αλλά αυτός ήταν αγαθούλης, πολύ καλό παιδί. Τακτοποιημένα τα παιδιά του και ο ίδιος, ούτε οικονομικά προβλήματα είχαν. Και τις βόλτες τους έκαναν και τις διακοπές τους είχαν, ήταν πολύ καλά. Τώρα τι έγινε… πέσαμε από τα σύννεφα, δεν το πιστεύαμε» αναφέρει συγγενής του 64χρονου.

«Εμείς καλά τους βλέπαμε, τώρα τι γινόταν μέσα στο σπίτι δεν ξέρουμε. Δεν ήταν και η γυναίκα που θα πήγαινε ας πούμε στη γειτονιά να πιει καφέ, όπως το κάνουμε στα χωριά. Τώρα ακούστηκε ότι θα χώριζαν» αναφέρει γειτόνισσα του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ