Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ για την φωτιά στη Βούλα: «Φταίει ένα πουλί πήραν φωτιά τα φτερά του»

Για την φωτιά στην Βούλα και στην Γλυφάδα που προκάλεσε μεγάλες ζημιές το Σάββατο, όλα δείχνουν πως αφετηρία της ήταν ένας υποσταθμός της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της όμως, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ τόνισε πως αν όντως ξεκίνησε από εκεί, οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα, δείχνοντας ως υπεύθυνο ένα πουλί! Ναι ένα πουλί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η φωτιά που δημιουργήθηκε και αν δημιουργήθηκε στον υποσταθμό εκεί, που ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα. Οι πληροφορίες λένε οτι υπήρχε ένα πουλί που αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, καθώς μετέφερε την φωτιά έξω από τον υποσταθμό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, πήραν φωτιά τα φτερά του και πέφτοντας έξω από το χώρο».

Όπως μπορείτε να δείτε, οι υπόλοιποι που άκουγαν τα όσα έλεγαν, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, ενώ ο Κώστας Παπαχλιμίτζος του είπε: «Να το πάμε φυλακή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...