Κοινωνία

Ξαδέρφη της Μαρίας Μπονίκου: Την αντίκρισα με σακούλα στο κεφάλι μέσα στα αίματα

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας μετά την άγρια δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Δράστης της υπόθεσης είναι ο 46χρονος γιος της ηθοποιού, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του και την Τετάρτη 8 Ιουνίου αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η 73χρονη ηθοποιός έφερε τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα ενώ ο εισαγγελέας Πειραιά διέταξε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας μίλησε στην κάμερα του OPEN, η ξαδέρφη της Ζωή, η οποία ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την αντίκρισε νεκρή.

Ο κ. Ζωή αρχικά αποκάλυψε πως η Μαρία της είχε εκμυστηρευτεί στο παρελθόν ότι φοβάται για τη ζωή της: «Μου είχε πει ότι φοβόταν το γιος της δεν μου είχε πει όμως το λόγο. Ο γιος της ήταν απόμακρος, δεν είχε επαφή με κανένα συγγενή και αντιμετώπιζαν προβλήματα με τη μητέρα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι Αρχές είχαν ειδοποιήσει την κ. Ζωή στις 02:00 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (3 Ιουνίου), καθώς είχαν εντοπίσει τον 46χρονο γιο της Μαρίας Μπονίκου στο λιμάνι, σε έξαλλη κατάσταση, με δυνατή τη μουσική και είχε φανεί παράξενη η συμπεριφορά του.

«Με πήραν τηλέφωνο οι αστυνομικοί στις 02:00 τα μεσάνυχτα για να με ρωτήσουν αν ξέρω τον 46χρονο ναι τους απάντησα τον γνωρίζω και μετά μου ζήτησαν το τηλέφωνο της Μαρίας, όμως δεν το σήκωνε», περιγράφει.

«Ανησύχησα γιατί κάθε πρωί ο άντρας μου έβλεπε την Μαρία στην αυλή, και εκείνη την ημέρα δεν την είδε. Αμέσως ενημέρωσα τις αρχές οι οποίες μας επέτρεψαν να πάμε να δούμε τι έχει συμβεί. Πήγα με τον άνδρα μου και έναν ακόμη γείτονα. Μπήκαμε στην αυλή και χτυπούσαμε αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή ανοίγω εγώ τη σίτα και βλέπω το κλειδί πάνω στην πόρτα, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Άνοιξα και τι ήταν να δω καλύτερα να μην έβλεπα! Αντίκρισα τη Μαρία πεσμένη, με τη σακούλα, δίπλα τη λάμα που την έσφαξε, μέσα στο αίμα και μισόγυμνη. Έπαθα σοκ. Ήρθε η αστυνομία αμέσως και με έβγαλε έξω», περιέγραψε χαρακτηριστικά η κ. Ζωή. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ