Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Άλιμος: Στο «αθόρυβο» μετά τις 11 το βράδυ η Παραλιακή (βίντεο)

Μόλις το ρολόι δείξει 23:00, απόλυτη σιγή στην παραλιακή. Πρόκειται για τα νέα ριζικά μέτρα που πήραν οι δήμοι Αλίμου, αλλά και Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της ηχορύπανσης στο παραλιακό μέτωπο.

Η μουσική κλείνει και οι πελάτες βγάζουν τα πορτοφόλια τους. Όπως λένε οι επιχειρηματίες, χάνουν την ευκαιρία να ανακάμψουν μετά από δύο χρόνια αυστηρών μέτρων για την πανδημία.

«Περίμεναν να βγάλουν τα σπασμένα της πανδημίας είχαν κάνει το βιοποριστικό τους πλάνο» σημείωσε ο υπεύθυνος καταστήματος Γιώργος Σουρούλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον δήμο Αλίμου, μετά τις 3 παραβάσεις το κατάστημα θα σφραγίζεται από τον δήμο, ενώ το μέτρο θα επανεξεταστεί στις 7 Ιουνίου.

Στον δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης σε περίπτωση παράβασης του ωραρίου, η Δημοτική Αστυνομία θα επιβάλει άμεσα πρόστιμο 5.000 ευρώ. Η εφαρμογή του νέου κανονισμού θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου.

Οι επιχειρηματίες διαμαρτύρονται ότι όλα έγιναν ξαφνικά και απροειδοποίητα.

Ο νέος κανονισμός περιορίζει και την όχληση των κατοίκων από την κατάχρηση των βεγγαλικών. Στους παραβάτες προβλέπεται η επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ.

Ο κανονισμός περιορίζει σημαντικά και το ωράριο κατά το οποίο επιτρέπεται η χρήση θορυβωδών μηχανημάτων καθαριότητας και κηποτεχνικών εργασιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ