Κοινωνία

Κώστας Κωστόπουλος: Μήνυση κατά της Αθανασοπούλου που τον κατήγγειλε για βιασμό

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε την κατάθεση μήνυσης από την πλευρά του κατά της ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Αθανασοπούλου, τον έχει καταγγείλει για βιασμό.

«'Οσα λέει είναι συκοφαντίες - Έχει σκοπό να με βλάψει»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, όσα ισχυρίστηκε η ηθοποιός είναι συκοφαντίες κι έχουν σκοπό να τον βλάψουν.

Πιο συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή του αναφέρει:

«Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημέρωσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.

Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της».

Δείτε την ανάρτηση του σκηνοθέτη:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...