Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ρόδος-Υπόθεση βιασμού τουρίστριας από πρώην παίκτη ριάλιτι: Εξετάζεται από ψυχίατρο και ιατροδικαστή η 21χρονη

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου, ένας 30χρονος άνδρας, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και -παλαιότερα- σε πρωϊνή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. 

Εξετάζεται από τον ψυχίατρο και τον ιατροδικαστη η 21χρονη που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε από πρώην παίκτη του Big Brother. 

Ο φερόμενος δράστης πρόκειται να οδηγηθεί μέσα στην ημέρα ενώπιον Ανακριτή και εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Ο συνήγορος του και γνωστός ποινικολογος, Στέλιος Αλεξανδρής, μιλώντας στο protothema.gr ανέφερε ότι ο πελάτης του δεν προχώρησε στην πράξη για την οποία κατηγορείται καθώς ήρθε σε σεξουαλικη επαφή με τη νεαρή Αγγλίδα τουρίστρια με την συναίνεσή της.

Ο 30χρονος άνδρας, γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Big Brother, αλλά και - παλαιότερα - σε πρωϊνή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, από αστυνομικούς της Λίνδου, έπειτα απόκαταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό. 

Κατά πληροφορίες, της πρότεινε - κι εκείνη δέχτηκε - να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την βίασε.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, κ. Ιωάννης Κοκκινογέννης τόσο για την εξέλιξη της υπόθεσης όσο και για τη ψυχολογική κατάστασηπου βρίσκεται το νεαρό κορίτσι. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Κοκκινογέννης μιλώντας στην εκπομπή περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της είχαν πάει παρέα να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου εργαζόταν ο κατηγορούμενος, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ όπου διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Ποιος είναι ο 30χρονος και τι έχει συμβεί
Ο 30χρονος, εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου και εκεί γνώρισε την αλλοδαπή.

Κατά πληροφορίες, της πρότεινε -κι εκείνη δέχτηκε- να διασκεδάσουν μαζί σε έτερο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την βίασε.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της. Σήμερα ο 30χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...