Κοινωνία

Φρίκη στη Ρόδο: 12χρονη καταγγέλει τον θείο της για ασέλγεια σε βάρος της

Μια νέα καταγγελία σε βάρος του θείου ενός 12χρονου σήμερα παιδιού έχει μπει στο μικροσκόπιο επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Όλα ξεκίνησαν μετά από την καταγγελία που υπέβαλε χθες, Δευτέρα, η μητέρα της 12χρονης, σύμφωνα με την οποία το παιδί της είπε ότι ο θείοςτης έχει ασελγήσει στο παρελθόν κατ’ επανάληψη εις βάρος της και μάλιστα από την ηλικία των 10 ετών εξηγώντας με τον τρόπο αυτό την άρνησή του να ταξιδέψει στον τόπο καταγωγής και διαμονής του συζύγου της και των παππούδων του. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr μετά την καταγγελία έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την λήψη κατάθεσης από την 12χρονη παρουσία παιδοψυχολόγου αλλά και για τον έλεγχο του καταγγελλόμενου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα τη Δευτέρα κλήθηκε ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για εξηγήσεις στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που έχει παραγγελθεί από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας κάτοικος του νησιού, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το απόγευμα της 2ας Μαΐου 2022 για απόπειρα πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο Ροδίτης που έχει ήδη προχωρήσει στην υποβολή εγκλήσεως εις βάρος της πρώην συντρόφου του για παράνομη επεξεργασία και μετάδοση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά και για συκοφαντική δυσφήμιση ισχυριζόμενος ότι ήταν εκείνη που χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να διακινήσει τις γυμνές φωτογραφίες, κατήγγειλε ότι το μήνυμα δεν πήγε μόνο στον ιατρό, που προκάλεσε και την Εισαγγελική έρευνα, αλλά και στην σπιτονοικοκυρά του.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του καταγγελλόμενου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα -προσφορά υλικού πορνογραφίας ανηλίκων και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...