Κοινωνία

Αυτοκτονία 14χρονου: Η κατάθεση «κλειδί» στην υπόθεση-«Φύλλο και φτερό» το κινητό του

Η μαρτυρία στενού προσώπου του 14χρονου Μάκη, που θα κληθεί να καταθέσει, αναμένεται να αποτελέσει κλειδί στις έρευνες των αρχών για την υπόθεση αυτοκτονίας τους νεαρού μαθητή στα Σεπόλια. Με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία μοιάζει πολύ πιθανό ο 14χρονος να συμμετείχε σε μία δοκιμασία δύναμης ή αντοχής, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε το μοιραίο λάθος.

Σύμφωνα να με το reader.gr, αν και αρχικά εξετάστηκε το σενάριο ο νεαρός να συμμετείχε σε κάποιο διαδικτυακό challenge μέσω του κινητού φαίνεται πως τα νέα στοιχεία ανατρέπουν αυτήν την υπόθεση, καθώς το γεγονός πως το κινητό του τηλέφωνο ήταν στην πρίζα τις μοιραίες στιγμές δείχνει πως δεν το χρησιμοποιούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ενδεχόμενο του bullying δεν έχει αποκλειστεί, καθώς υπάρχουν καταγγελίες για το σχολείο του παιδιού κυρίως από γονείς. Οι αρχές αναλύουν τα αποθηκευμένα βίντεο στο κινητό τηλέφωνο του 14χρονου μαθητή.

Ταυτόχρονα προσπαθούν, όπως ανέφερε το MEGA, να ανασύρουν και όσα είχε διαγράψει το προηγούμενο διάστημα ο ανήλικος ευελπιστώντας να βρουν απάντηση στο θρίλερ για το τι ακριβώς ήταν αυτό που οδήγησε τον Μάκη να βάλει τέλος στη ζωή του. Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αναζητήσουν και τις επικοινωνίες που είχε τόσο σε διαδικτυακές εφαρμογές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί εάν δεχόταν οποιαδήποτε είδους απειλή από συμμαθητές του.

Τόσο οι συγγενείς του 14χρονου, όσο και φίλοι του που μίλησαν στις αρχές, ανέφεραν ότι το παιδί δεν είχε εκφράσει τέτοιες σκέψεις και μάλιστα ήταν ένα χαρούμενο παιδί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...