Κοινωνία

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των Βέλγων στα Λευκά Όρη-Ολοκληρώθηκε η διάσωσή τους

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση της πυροσβεστικής για τη διάσωση ενός άνδρα και μιας τραυματισμένης γυναίκας που είχαν ζητήσει βοήθεια στα Λευκά Όρη της Κρήτης και συγκεκριμένα στην ορεινή περιοχή Γουργούθακα στα Σφακιά.

Ομάδα πυροσβεστών μαζί με άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ εντόπισε το ζευγάρι των περιπατητών, ενώ ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση, τους παρέλαβε απο ασφαλές σημείο. 

Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σούδας και στη συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

#Ολοκληρώθηκε η μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας και ενός άνδρα, από την ορεινή περιοχή Γουργούθακα Σφακίων Κρήτης με Ε/Π που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σούδας και στη συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 24, 2022
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για ζευγάρι Βέλγων, το οποίο ειδοποίησε τις ελληνικές Αρχές μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ότι η σύζυγος φέρει τραύματα στο πόδι και αδυνατεί να μετακινηθεί μετά από πεζοπορία που έκαναν επάνω στο βουνό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...